Дріжджові булочки з сиром


Для святкового столу потрібно готувати красиві частування. Сирні булочки добре підійдуть для урочистих подій. Випічка виходить ніжна, повітряна. Весь процес дуже простий, а результат просто чудовий.


Інгредієнти:

  • - 200 мл молока;
  • - 1 ст. ложка сухих дріжджів;
  • - 2 склянки цукрового піску;
  • - 0,8 кг пшеничного борошна;
  • - 250 г олії;
  • - по смаку родзинок;
  • - 2 ст. ложки ванільного цукру;
  • - 3 яйця;
  • - 350 г нежирного сиру;
  • - щіпка солі;
  • - 1 ч. ложка апельсинової цедри. 


Процес приготування дріжджових булочок з сиром.

Слід взяти глибоку посуд. В неї влити тепле молоко і всипати дріжджі, далі розмішуємо масу і додаємо трохи цукру.
Через п'ять хвилин, додаємо половину борошна і ретельно перемішуємо.
Розтоплюємо вершкове масло і додаємо його в суміш.
Розбиваємо курячі яйця.
Далі, необхідно всипати 200 г цукру.


Додаємо апельсинову цедру. Саме час додати ванільний цукор, можна взяти просто будь екстракт.

Трохи солимо суміш.



Додаємо борошно і вимішуємо еластичне тісто.

Залишаємо тісто на 20 хвилин і починаємо готувати начинку для булочок - змішуємо сир з родзинками і додаємо цукор, що залишився.


З тіста виготовляємо кульки.



Тепер необхідно кожен круглий шматок тіста розкачати в тонкий корж.



У центр коржа потрібно викласти по десертній ложці начинки і зробити надрізи як на фото.



Кожен шматок тісту потрібно обернути навколо начинки і зафіксувати краї.



Отримані трояндочки необхідно промазати збитим жовтком і відправити випікатися в духовку на 30 хвилин при температурі 170 градусів.



Булочки подати з гарячим напоєм.



Приємного смаку!

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. Технологии Blogger.