Лагман – це дуже смачний суп, який більше схожий на лапшу з м'ясом та густою підливкою. Це дуже ситний суп, який повноцінно може замінити дві страви, як першу так і другу.
Інгредієнти:
1 кг баранини
2 цибулини
300 гр помідорів
400 гр капусти (білокачанної)
300 гр макаронів (лапша)
30 мл оливкової олії
350 гр моркви
3 л телячого бульйону
200 гр картоплі
кінза
зелень кропу
чорний перець
сіль
Спосіб приготування:
Нарізаємо баранину на невеличкі часточки та обсмажуємо в оливковій олії.
Моркву та цибулю нарізаємо кубиками та додаємо до м'яса. Смажимо все разом.
Помідори нарізаємо кубиками і обсмажуємо окремо від м'яса.
Усі обсмажені інгредієнти кладемо до глибокої каструлі, заливаємо одним літром бульйону і тушимо впродовж однієї години.
Капусту нарізаємо соломкою і також додаємо до каструлі.
В кінці додаємо сіль, чорний перець, кінзу та кріп.
Даємо супу настоятися близько 15 хвилин, в цей час відварюємо в бульйоні, який залишився макарони.
Перед подачею до супу додаємо макарони і прикрашаємо свіжою зеленню кінзи або кропу.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Перші страви, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних супів!
Смачного!