Інгредієнти:
1 цибулина
1 морква
200 гр печериць
1 стебло цибулі-порей
по 2 стручки червоного і жовтого солодкого перцю
2 столові ложки рослинної олії
125 гр моцарели
2 яйця
200 мл вершків
щіпка тертого мускатного горіха
125 мл м'ясного бульйону
сіль перець
Приготування
Для начинки цибулю очистити і нарізати. Моркву вимити, очистити і нарізати маленькими кубиками. Цибулю-порей очистити і нарізати тонкими кільцями.
У сковороді розігріти олію, покласти цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати підготовлені моркву з цибулею-порей і обсмажувати 5 хвилин.
Печериці очистити і нарізати скибочками. Шинку нарізати кубиками. Гриби з шинкою додати до смажених овочів, посолити, поперчити і тримати на вогні 5 хвилин.
Яйця збити з вершками, посолити, додати мускатний горіх і з'єднати з смаженими інгредієнтами. Стручки солодкого перцю розрізати уздовж навпіл і очистити.
Духовку нагріти до 200 °C. Половинки солодкого перцю наповнити отриманою начинкою, помістити на деко, влити м'ясний бульйон і запікати 15-20 хвилин.
Моцареллу нарізати скибочками. Деко з запеченим перцем дістати з духовки, на кожну половинку укласти по скибочці моцарели і запікати ще 15 хвилин.