Пісний провансаль



Зараз піст, тому пропонуємо вашій увазі рецепт цього чудового соусу. Він виграє у магазинних пісних майонезних соусів не тільки відсутністю всіляких емульгаторів, стабілізаторів і інших добавок з позначкою Е, а й своїм чудовим смаком.


Інгредієнти:

картопля (відварна) - 3 ст. л.
гірчиця - 2 ч. л.
цукор - 1 ч. л.
сіль - 0,5 ч. л.
олія оливкова (прованська) - 0,75 скл.
оцет (яблучний або винний) - 0,25 скл.

Спосіб приготування:

1. Картоплю охолоджуємо, протираємо через сито.
2. Додаємо гірчицю, сіль, цукор. Перемішуємо.
3. Вливаємо оцет. Збиваємо блендером. Далі, продовжуючи збивати, вливаємо тонкою цівкою охолоджене масло. Все, соус готовий!

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Закуски, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних гарячих та холодних закусок!

Смачного!



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.