Запіканка з кабачків швидкого приготування


Цей варіант підійде зайнятим людям, у яких немає часу довго стояти біля плити і готувати кулінарні шедеври
. Отже, для приготування запіканки з кабачків на швидку руку знадобляться наступні інгредієнти:
– кабачки;
– молоко;
 – яйця;
– зелень;
 – рослинна олія;
– сіль.



 Запіканка з кабачків – рецепти кабачкової запіканки
Приготування швидкої запіканки з кабачків: Кабачки для початку потрібно помити, очистити від насіння і порізати півкільцями. Потім обсмажити отримані скибочки з обох сторін. Нарізати дрібно цибулю і обсмажити на сковорідці з олією. Підсмажені шматочки кабачка викласти шарами на блюдо з захистом від вогню. Зверху посипати цибулею. Далі яйця збиваються з сіллю і молоком. Цією сумішшю залити страву зверху. Запікати страву необхідно в духовці при температурі 200 градусів приблизно 15-20 хвилин. Після цього запіканка повністю готова. Її можна прикрасити петрушкою і охолоджену подавати на стіл. Таким чином, вийшло блюдо, яке швидко готуватися і є смачним і корисним.


ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.