Інгредієнти для приготування: Риба в горщиках з овочами
судак - 1 шт.,
картопля - 700 г,
морква - 300 г,
цибуля - 2 шт.,
сметана (20 % жирності) - 2/3 склянки,
мінеральна вода - 100 мл,
вершкове масло для смаження,
сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Риба в горщиках з овочами
Горщики залийте проточною водою і залиште на 20 хвилин. Воду злийте.
Рибу почистіть від кісток і поріжте на поздовжні смужки
Посоліть і поперчіть.
Цибулю поріжте півкільцями, моркву – соломкою, картоплю – прямокутниками.
На вершковому маслі, злегка посоливши, обсмажте цибулю і моркву.
Приготуйте соус, змішавши сметану, мінеральну воду і сіль.
У горщики першим шаром викладіть картоплю, потім – цибулю з морквою, третім шаром – рибу. Залийте соусом.
Закрийте горщики кришечками і поставте в холодну духовку. Розігрійте духовку до 170 °С і готуйте приблизно 1 годину.