Риба в горщиках з овочами


Інгредієнти для приготування: Риба в горщиках з овочами


 судак - 1 шт.,
 картопля - 700 г,
морква - 300 г,
цибуля - 2 шт.,
сметана (20 % жирності) - 2/3 склянки,
мінеральна вода - 100 мл,
вершкове масло для смаження,
сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Риба в горщиках з овочами

Горщики залийте проточною водою і залиште на 20 хвилин. Воду злийте.

Рибу почистіть від кісток і поріжте на поздовжні смужки

 Посоліть і поперчіть.

Цибулю поріжте півкільцями, моркву – соломкою, картоплю – прямокутниками.

На вершковому маслі, злегка посоливши, обсмажте цибулю і моркву.

Приготуйте соус, змішавши сметану, мінеральну воду і сіль.

У горщики першим шаром викладіть картоплю, потім – цибулю з морквою, третім шаром – рибу. Залийте соусом.

Закрийте горщики кришечками і поставте в холодну духовку. Розігрійте духовку до 170 °С і готуйте приблизно 1 годину.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.