Швидко (до 1 години)
Складність приготування: Легко
Спосіб приготування: Без спеціального приготування
Інгредієнти
горох зелений-1, 5 л
вода-1л
цукор-1,5 ст. ложки
сіль-1,5 ст. ложки
кислота лимонна-3г
ацетилсаліцилова кислота (аспірин)-1-2 шт
Розраховано на 4 порції
Інгредієнти
Горошок зварити до готовності. В кожну банку насипаємо горошок + 1-2 таблетки ацетилсаліцилової кислоти. Для маринаду змішуємо воду, цукор, сіль і лимонну кислоту і ним заливаємо горошок. Стерилізувати 40 хвилин.
Повернутись на початок рецепту "горошок зелений консервований"
джерело:https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=3153505509357328180#editor/target=post;postID=6094426237636619558