горошок зелений консервований


 Швидко (до 1 години)


Складність приготування: Легко
Спосіб приготування: Без спеціального приготування

Інгредієнти

горох зелений-1, 5 л

вода-1л

цукор-1,5 ст. ложки

сіль-1,5 ст. ложки

кислота лимонна-3г

ацетилсаліцилова кислота (аспірин)-1-2 шт


Розраховано на 4 порції

Інгредієнти

Горошок зварити до готовності. В кожну банку насипаємо горошок + 1-2 таблетки ацетилсаліцилової кислоти. Для маринаду змішуємо воду, цукор, сіль і лимонну кислоту і ним заливаємо горошок. Стерилізувати 40 хвилин.

Повернутись на початок рецепту "горошок зелений консервований"


джерело:https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=3153505509357328180#editor/target=post;postID=6094426237636619558



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.