Інгредієнти
Для тіста:
борошно пшеничне
250-300 г
вода
1 склянка
олія соняшникова
4 ст. ложки
сіль
1 ч. ложка
цукор
1 ч. ложка
Начинка:
сир домашній
200 г
часник (зубці)
3-4 шт.
зелень
сіль
яйця курячі
1 шт.
помідори невеликі
3-4 шт.
Розраховано на 6 порцій
Усім привіт . Пропоную вашій увазі прості у приготуванні пиріжки з соковитою начинкою. Вони дуже смачні і миттєво зникають з тарілки . Цей рецепт знайшла на вегетаріанському сайті, автор Свєта.Тільки дещо змінила. Отже готуємо.
приготування
Воду налити в каструльку і закип'ятити. Всипати сіль з цукром, перемішати, щоб розчинились. Влити олію, перемішати. Просіяти борошно в гарячу воду, замісити м'яке тісто.
Накрити рушничком і лишити на пів години відпочити.
Тим часом готуємо начинку. У сир додати порізану зелень, яйце, часник (подушити в часникодавці) і сіль. Все добре вимішати. Помідори порізати на кружечки діаметром 0,2 см.
Тісто розкачуємо товщиною приблизно 0,2 см, вирізаємо чашкою кружечки (орієнтуємось на величину помідорів). На кожен кружечок кладемо шматок помідора, трошки посолити, далі сир і накриваємо другим кружечком.
Тим часом готуємо начинку. У сир додати порізану зелень, яйце, часник (подушити в часникодавці) і сіль. Все добре вимішати. Помідори порізати на кружечки діаметром 0,2 см.
Тісто розкачуємо товщиною приблизно 0,2 см, вирізаємо чашкою кружечки (орієнтуємось на величину помідорів). На кожен кружечок кладемо шматок помідора, трошки посолити, далі сир і накриваємо другим кружечком.
Краї защипуємо
Тепер лишилось обсмажити наші бомбочки на олії
Смакуємо!!!
джерело:http://cookorama.net/uk/blog/pyrizhky-ta-pyrogy-z-solonoyu-nachynkoyu/pyrizhky-bombochky-z-pomidoramy.html