Мариновані огірки із перцем



Швидкість приготування: Довго (до 1 дня)
Складність приготування: Нормально
Спосіб приготування: Без спеціального приготування


Інгредієнти


огірки-1 кг
цукор-1/2 склянки
олія-1/2 склянки
оцет-1/2 склянки
сіль-2 ст. ложки
перець чорний мелений-1 ч. ложка
часник (зубці)-3 шт.


Інгредієнти


Приготування

Огірки нарізати кружочками, але не дуже тоненькими.
 До них додати цукор, олію, оцет, мелений чорний перець і часник.
 Залишити це все на 3 години.
 Потім щільно викласти їх у банки і залити маринадом, в якому вони стояли

. Стерилізувати 15 хвилин — 0,5 банки. 

Вихід — 1л.
 Виходять дуже смачні і запашні огірочки.
Минулого року готувала їх перший раз і дуже задоволена результатом. 

Джерело: http://cookorama.net/uk/blog/ovocheva-konservaciya/marynovani-ogirky-iz-percem.html


Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.