Швидкість приготування: Довго (до 1 дня)
Складність приготування: Нормально
Спосіб приготування: Без спеціального приготування
Інгредієнти
огірки-1 кг
цукор-1/2 склянки
олія-1/2 склянки
оцет-1/2 склянки
сіль-2 ст. ложки
перець чорний мелений-1 ч. ложка
часник (зубці)-3 шт.
Інгредієнти
Приготування
Огірки нарізати кружочками, але не дуже тоненькими.
До них додати цукор, олію, оцет, мелений чорний перець і часник.
Залишити це все на 3 години.
Потім щільно викласти їх у банки і залити маринадом, в якому вони стояли
. Стерилізувати 15 хвилин — 0,5 банки.
Вихід — 1л.
Виходять дуже смачні і запашні огірочки.
Минулого року готувала їх перший раз і дуже задоволена результатом.
Джерело: http://cookorama.net/uk/blog/ovocheva-konservaciya/marynovani-ogirky-iz-percem.html