Сметанковий омлет з помідорами



Інгредієнти



яйця-3 шт

філе куряче варене (м'ясо варене, ковбаса)-100гр

помідори-1шт

сметана 35%-4 ст. ложки

сіль-1г

олія-2 ст. ложки

петрушка-3г


Розраховано на 2 порції

Дуже смачний та ніжний омлет, який готується на сметані, що і являється його родзинкою. Адже сметана змінює консистенцію омлету, роблячи його особливо ніжним. Помідор додає омлету соковитості, а м'ясні вироби(тут можна використовувати на вибір варене куряче м'ясо, свинину чи телятину, а також домашню ковбасу) роблять омлет ситним. Готується такий омлет швидко і знаходиться в абсолютно доступній ціновій категорії, тому добре підходить для флешмобу економних смаколиків. 

ПРИГОТУВАННЯ:

Яйця збити зі сметаною, сіллю і подрібненою петрушкою
. М'ясні вироби нарізати середнім кубиком та обсмажити на оліїї на протязі 1-2 хвилин. 
Помідор почистити, порізати дрібним кубиком та докласти до м'ясних виробів
. Вогонь зменшити, пательню накрити кришкою та готувати на протязі 1 хвилини.
 Далі зверху вилити яєчну масу.
 Вогонь зменшити до мінімального та готувати під кришкою на протязі 3-4 хвилин. 
Подавати зі свіжими овочами.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.