Інгредієнти
яйця-3 шт
філе куряче варене (м'ясо варене, ковбаса)-100гр
помідори-1шт
сметана 35%-4 ст. ложки
сіль-1г
олія-2 ст. ложки
петрушка-3г
Розраховано на 2 порції
Дуже смачний та ніжний омлет, який готується на сметані, що і являється його родзинкою. Адже сметана змінює консистенцію омлету, роблячи його особливо ніжним. Помідор додає омлету соковитості, а м'ясні вироби(тут можна використовувати на вибір варене куряче м'ясо, свинину чи телятину, а також домашню ковбасу) роблять омлет ситним. Готується такий омлет швидко і знаходиться в абсолютно доступній ціновій категорії, тому добре підходить для флешмобу економних смаколиків.
ПРИГОТУВАННЯ:
Яйця збити зі сметаною, сіллю і подрібненою петрушкою
. М'ясні вироби нарізати середнім кубиком та обсмажити на оліїї на протязі 1-2 хвилин.
Помідор почистити, порізати дрібним кубиком та докласти до м'ясних виробів
. Вогонь зменшити, пательню накрити кришкою та готувати на протязі 1 хвилини.
Далі зверху вилити яєчну масу.
Вогонь зменшити до мінімального та готувати під кришкою на протязі 3-4 хвилин.
Подавати зі свіжими овочами.