Інгредієнти:
Кабачки — 1 кг
Цукор – 800 г
Апельсин — 1 шт.
Лимон — 0,5 шт.
Корінь імбиру – 20 г.
Приготування:
1. Кабачки помити і почистити, нарізати невеликими кубиками.
2. Апельсин та лимон ошпарити кип’ятком і перемолоти на м’ясорубці або натерти на тертці та додати до кабачків.
3. Корінь імбиру почистити, натерти на тертці.
4. Все засипати цукром і залишити на 2 години, щоб утворився сік.
5. Поставити алюміневу каструльку з кабачками на вогонь, довести до кипіння і варити протягом 5 хв.
6. Повністю охолодити і знову проварити. Таку процедуру повторити 3-4 рази.
7. Розкласти варення по стерилізованих банках, та закрити.
З цих інгредієнтів в мене вийшло 3 півлітрових баночки.
джерело:http://cookorama.net/uk/blog/varennya-i-povydla/varennya-z-kabachkami-ta-imbirem.html