Продукти
Для 10 півлітрових баночок:
Помідори - 2,5 кг
Кабачки - 1 кг
Перець болгарський - 1 кг
Морква - 1 кг
Цибуля ріпчаста - 0,5 кг
Олію соняшникову - 350 мл
Сіль - 3 ст. ложки
Цукор - 4 ст. ложки
Рис - 300г сухого рису
Оцет 9% - 250 мл (не обов'язково або можна додати менше)
Чорний перець горошком - 10 шт.
Запашний перець горошком - 10 шт.
Гвоздика - 10 бутонів
Лавровий лист - 5 шт.
Покрокове приготування
1 Консервований салат з рисом, шаг 1 Як приготувати салат консервований з рисом:
Овочі миємо, цибулю і моркву чистимо, перець звільняємо від насіння, помідор видаляємо плодоножки.Молодые кабачки не чистимо, а більш зрілі очищаємо від шкірки і насіння.
:)
2 Цибулю ріжемо чвертькільцями, моркву тремо на крупну тертку,кабачки ріжемо кубиками, перець ріжемо смужками, а помідори часточками.
3 Всі, крім рису та оцту, змішуємо і тушкуємо 1 годину на помірному вогні, помішуючи. Це небагато, враховуючи, що півгодини ця суміш буде нагріватися
4 Промиваємо рис.
5 Додаємо рис до овочів, перемішуємо і тушкуємо ще 30 хвилин.
6 В кінці додаємо оцет і розкладаємо салат в підготовлені стерилізовані банки.
7 Стерилізуємо 20 хвилин і закочує банки.
8 Консервований салат з рисом готовий
. Приємного апетиту!
джерело:http://cookfood.com.ua/recipe/konservirovannyiy-salat-s-risom