5 найбільш простих тортів без випічки


№1.Творожно-фруктовий торт без випічки


Інгредієнти:
сир – 200 г (сир для начинки краще брати високої жирності, причому бажано протерти через сито, щоб у сирному шарі не було крупинок.)
сметана 20% жирності – 500 г
вершкове масло – 180 г
пісочне печиво – 400 г
желатин -30 г
цукровий пісок – 1 склянка
виноград – 500-700 г
волоські горіхи – для прикраси

Приготування:
Розтопіть вершкове масло на водяній бані.
Подрібніть печиво в дрібну крихту до однорідного стану (з допомогою качалки або блендера) і перемішайте з розтопленим маслом. Зачекайте, поки суміш трохи охолоне.
Візьміть форму для торта і викладіть на неї харчову плівку (так простіше діставати торт). На дно форми рівномірним шаром викладіть суміш з масла і печива, утрамбуйте і поставте охолоджуватися в холодильник на 1-2 години. 
Желатин залийте склянкою води і залиште набухати на 40-60 хв.
Цукровий пісок, сметану і сир добре збийте з допомогою блендера.
Набряклий желатин поставте на невеликий вогонь і постійно помішуйте до повного розчинення, після дайте йому трохи охолонути.
Влийте розтоплений желатин в сирну масу і добре все перемішайте.
На застиглий холодний корж викладіть шаром виноград і зверху залийте сирним кремом, після поставте в холодильник до повного охолодження, приблизно на 40 хвилин.
Коли торт охолоне, зніміть бортик рознімної форми, акуратно видаліть харчову плівку.
Залишилося прикрасити торт подрібненими горіхами та виноградом.

2.Птичье молоко без випічки

Інгредієнти:
30 г желатину
4 ст.л. цукру
4 ст.л. какао
1 стакан молока
400 р сметани 
250 г маскарпоне
150 мл нежирних вершків
1 склянка цукру 

Приготування:
Залити склянкою холодної води 10 г желатину для шоколадного шару. Дати настоятися. Перемішати цукор (4 ст.л.) і какао-порошок (4 ст.л., я брала Несквік).
Коли желатин розбухне, додати в нього цукор з какао. Підігріти, щоб желатин розчинився. Вилити в підготовлену форму (змащену маслом). У мене силіконова форма у вигляді кільця. Поставити в морозилку, щоб застигла суміш хвилин на 20-30.
Желатин (20 г) заливаємо 1 склянку холодного молока. Залишаємо розбухати желатин. Сметану, сир, вершки нежирні і 1 склянку цукру збити до густоти.
Прогріваємо набряклий в молоці желатин і виливаємо в ємність з молочною масою, не вимикаючи міксер, і збиваємо до повного перемішування. Залишаємо хвилин на 10, щоб маса охолола.
Виймаємо з морозилки форму з застиглим шоколадним шаром. Виливаємо зверху білий шар. Ставимо в холодильник до повного застигання. Я ставила на ніч.
Перевертаємо Форму і починаємо вивертати навиворіт, торт ″Пташине молоко″ з неї добре виходить.
3. Вишневий торт (без випічки)
Інгредієнти:
150 г бісквітного печива
125 г вершкового масла
300 г кисломолочного сиру
150 г натурального йогурту
100 г вершків (11%)
2 ст.л. лимонного соку
1 п. желатину (10 г)
50 г цукру (кому не солодко, можна і 100:)
ванілін
вишневе желе 
свіжа вишня.

Приготування:
Печиво подрібнити в блендері в дрібну крихту. вершкове масло розтопити і з’єднати з крихтою. 
Дно рознімної форми (діам. 26 см) вистилати папером для випічки, викласти масляну крихту, розрівняти і злегка притиснути долонями. помістити в холодильник на 30-40 хвилин.
желатин замочити в 100 г вершків, дати набрякнути. через 20-30 хвилин поставити на водяну баню і помішувати, поки желатин повністю не розчиниться. не кип’ятити! залишити остигати.
Сирний сир змішати з йогуртом, цукром, лимонним соком і ваніліном. додати в крем набряклий желатин, добре перемішати.
Викласти крем на корж, розрівняти і поставити на 2 години на холод, щоб крем застиг.
Половинки вишень викласти на торт, залити теплим желе. я взяла готове желе з пакетика, але можна приготувати і самим.
Готовий торт прибрати в холодильник до повного застигання.

4.Торт з печивом, шоколадом і згущеним молоком без випічки 
Інгредієнти (форма діаметром 24 із знімними бортами):
250 г бісквітного печива
200 р гіркого шоколаду
100 г вершкового масла
1/2 ст вареного згущеного молока
1/2 ст вершків 38%
Для мусу з згущеним молоком:
2 уп вершків 38%(500 мл)
1 пачка ванільного пудингу(80 г)
2 ст.л вареного згущеного молока

Глазур:
150 г гіркого шоколаду
150 мл вершків 38%
50 г вершкового масла

Для прикраси:
варена згущене молоко

Приготування:
З’єднуємо разом шоколад,вершкове масло,варене згущене молоко і вершки і ставимо на вогонь, постійно помішуючи доводимо до однорідної теплої маси.
Потім знімаємо з вогню й даємо трохи охолонути.
Печиво ламаємо,але не дрібно і з’єднуємо з шоколадною масою.
Розмішуємо і перекладаємо у форму, розрівнюємо його.
Приготування мусу: 
У збиваємо вершки з пудингом в кінці додаємо варене згущене молоко.
Збірка:
Викладаємо мус на основу, розрівнюємо і ставимо в морозильну камеру на 1 годину 30 хвилин.
Приготування глазурі:
Вершки,шоколад і вершкове масло розтоплюємо однорідної маси. Даємо трохи охолонути і виливаємо зверху мусу.
Всі ставимо в холодильник щоб глазур застигла.
Прикраса:
Кондитерський кульок заповнюємо вареним згущеним молоком і зверху глазурі проводимо лінії.

5.Торт «Чорне і біле» без випічки

Для основи:
200 г пісочного печива типу "Ювілейного"
~150 г вершкового масла
2 ст. л. какао

Для крему:
250г хорошого білого шоколаду (краще НЕ пористого, приміром "Захват")
200 мл вершків 33-35%
2 пакетика закріплювача або 1 ст.л. крохмалю
500 г кисломолочного сиру типу "Альметте" б/д (краще брати саме такий твердий по структурі сир)
150 г натурального йогурту (НЕ питного)
50 г цукру

А також:
1 груша (краще брати тверденькую грушу, міцну, але і не занадто зелену)
200 мл червоного вина
2 ст.л цукру

Приготування:

Вершкове масло розпустити в сотейнику. Печиво розкришити (можна покласти печиво у пакет і накрити рушником, а потім гарненько пройтися по ньому качалкою). І разом з какао підмішати до маслу. Отриману масу викласти у форму (d24 см), вистелену папером для випічки, розрівняти, зробити бортик близько 5 см. І прибрати в холодильник на 1 годину (або в морозилку приблизно на півгодини).
Шоколад розтопити на гарячій водяній бані. Трохи остудити. Вершки збити з закріплювачем або крохмалем в круту стійку піну і підмісити до ще рідкого шоколаду. Акуратно перемішати вручну! сирний сир Змішати з йогуртом і цукром, перемішати віночком і додати до шоколадно-вершкову масу. Викласти крем на основу з печива. Помістити заготовку на 1 годину в холодильник.
Грушу очистити, розрізати навпіл, видалити серцевину. Вино закип’ятити з цукром, покласти грушу і залишити на 1 год у винному сиропі. Періодично перевертати.
Грушу гарненько просушити паперовим рушником, нарізати тонкими скибочками і викласти на торт від серединки по колу. Прикрасити торт можна шоколадною стружкою. За допомогою овочечистки зробити ось такі завитки з шоколаду. Після чого знову прибрати тортик на ніч у холодильник, щоб начинка остаточно закріпилася.
Також можна прикрасити тортик шоколадними паличками і листочками груші (можна взяти м’яту або мелісу).
Приємного апетиту!!!


джерело:http://internetreceptus.altervista.org/recept/5-samyx-prostyx-tor_33416.html

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.