Яблучний штрудель


Інгредієнти:

2 аркуша листкового тіста, розморозити до кімнатної температури
2-3 великих яблука (бажано кислих)
1/2 чайної ложки кориці
2 столових ложки цукру
2 столових ложки борошна
Півсклянки рубаних горіхів
3 столових ложки коричневого цукру
2 столові ложки звичайного цукру
2 столові ложки панірувальних сухарів
1 яйце + 1 чайна ложка води, збити, для змащення

Приготування:
Духовку нагрійте до 190 градусів.
Очистіть, видаліть серцевину і наріжте яблука. Викладіть в миску і змішайте з корицею, коричневим і звичайним цукром, борошном. Залиште на 20 хвилин, щоб яблука пустили сік. В окремій мисці змішайте горіхи, 2 види цукру і сухарі. Розкачайте 1 лист тіста, присипте горіховою сумішшю і зверху викладіть яблучну. Закрийте начинку, загорнувши краю тесту. Повторіть з другим листом і залишилася начинкою. 
Загніть краю рулетів. Викладіть рулети на деко, застелений папером. Змастіть яєчним мастилом. Зробіть поздовжні надрізи на кожному рулеті. 
Випікайте при 190 градусах 40-45 хвилин до золотисто-коричневої скоринки. 
Подавайте з морозивом або збитими вершками.







\



джерело:http://internetreceptus.altervista.org/recept/category/shtrudel-267

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.