Інгредієнти:
2 аркуша листкового тіста, розморозити до кімнатної температури
2-3 великих яблука (бажано кислих)
1/2 чайної ложки кориці
2 столових ложки цукру
2 столових ложки борошна
Півсклянки рубаних горіхів
3 столових ложки коричневого цукру
2 столові ложки звичайного цукру
2 столові ложки панірувальних сухарів
1 яйце + 1 чайна ложка води, збити, для змащення
Приготування:
Загніть краю рулетів. Викладіть рулети на деко, застелений папером. Змастіть яєчним мастилом. Зробіть поздовжні надрізи на кожному рулеті.
Випікайте при 190 градусах 40-45 хвилин до золотисто-коричневої скоринки.
Подавайте з морозивом або збитими вершками.
\
джерело:http://internetreceptus.altervista.org/recept/category/shtrudel-267