Торт Кокосовий






Склад:
9 білків
300 грам цукру

300 грам кокосової стружки
3 ст ложки крохмалю

Крем:
9 жовтків
150грам цукру
300 грам сметани
2ч.л. муки
200 грам масла.

Наповнювач: свіжі ківі.

З білки збити в густу піну, поступово добавляти 100 гам цукру. Збивати до "стоячих" піків. Додати 100 грам кокосової стружки і 1 ст ложку крохмалю. Перемішати і викласти у форму. Пекти при температурі 200 гадусів. 
Випікати таких три коржі.

Для крему жовтки збити з цукром до пухкої маси, додати сметану і муку, вимішати і поставити на маленький вогонь. Постійно помішуючи доварити до легенького загустіння. Остудити і збити з маслом.

Збір: корж+крем+ківі пластинками+корж+крем+ківі+корж. Готовий торт обмастити остатками крему і обсипати кокосовою стружкою.
P.S. Дуже ніжний на смак. Ківі дає гарний колір і кислинку у торті.


джерело:http://dreamfood.ua/975-tort-kokosoviy.html


Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.