Сьогодні я розповім вам рецепт приготування, давньої національної української страви - гарбузової каші. Яку в нашiй родинi вживають по цей день.
Що нам для цього потрібно: 1 кг гарбуза, 1 склянка рису, 1 склянка молока, 2 ст. л. вершкового масла, цукор до смаку, дрібка солі.
Готуємо разом з нами:
Гарбуз почистіть від шкірки і насіння, м’якоть поріжте кубиками. 2 склянки води закип’ятіть, додайте сіль і всипте рис, варіть протягом 20 хвилин. Влийте молоко, додайте кубики гарбуза і варіть ще протягом 15-20 хвилин (рідина повинна випаруватися майже повністю). Додайте масло, цукор, все ретельно розмішайте, за бажанням, посипте родзинками.