Компот "Абрикосово-апельсиновий мохіто



Інгредієнти


абрикоси (без кісточок)
апельсин
1/3 шт.
цукор
300 г
лимонна кислота
1 ч. ложка
м'ята свіжа
вода
Розраховано на 3 порції
Інгредієнти
І продовжуючи тему заготівлі абрикос, цього року спробувала ось такий компотик, за рецептом подруги.

Складники розраховані на одну трилітрову банку.

В стерилізовану банку покласти абрикоси акуратно розділені на половинки (скільки душа забажає — від четверті, до половини банки), третину порізаного дольками апельсина разом зі шкірою, хорошу гілочку свіжої м'яти і лимонну кислоту

Цукор заварити з літром води і вилити в банку. Якщо води забракло, долити ще кип'ятку і закрити банку.

Перевернути бутиль (поставити його на кришку) і так дати вистинути. 

Все готово)








Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.