Інгредієнти:
сливи — 480 м;
яблука :— 230 г;
цедра 2 апельсинів;
тростинний цукор — за смаком;
вода — 1,3 л.
Приготування
Яблучні скибочки разом з половинками слив (без кісточок), розміщуємо в глибокій емальованої ємності. Заливаємо фрукти водою, всипаємо цукор за смаком і кладемо широкі смужки апельсинової цедри. Коли рідина закипить, вогонь потрібно зменшити і варити компот ще 12 хвилин. Після напою слід витягти вже віддали ефірні олії шматочки апельсинової цедри і розлити по стерильним банкам.
джерело:http://iskysstvoetiketa.com/kompot-z-yabluk-na-zimu/
сливи — 480 м;
яблука :— 230 г;
цедра 2 апельсинів;
тростинний цукор — за смаком;
вода — 1,3 л.
Приготування
Яблучні скибочки разом з половинками слив (без кісточок), розміщуємо в глибокій емальованої ємності. Заливаємо фрукти водою, всипаємо цукор за смаком і кладемо широкі смужки апельсинової цедри. Коли рідина закипить, вогонь потрібно зменшити і варити компот ще 12 хвилин. Після напою слід витягти вже віддали ефірні олії шматочки апельсинової цедри і розлити по стерильним банкам.
джерело:http://iskysstvoetiketa.com/kompot-z-yabluk-na-zimu/