Сирники домашні

Пропоную рецепт, за яким жителі Харківщини дуже смачно готують сирники домашні.

домашній сир – 500 г;
яйця – 3 шт.-Фото: Сирники домашні
мука – 4 ст. ложки;
цукор – за смаком;
щіпка ванілі;
рослинне масло для смаження.

Для підливи:
сметана домашня – 1 стакан;
цукор за смаком;
трохи молока

Сир ретельно розтираємо з цукром і сирими яйцями. Додаємо щіпку ванілі і борошно, добре перемішуємо. Формуємо сирники, обвалюють їх у борошні й обсмажуємо на рослинному маслі до утворення золотистої скоринки з обох сторін.

До домашній сметані додаємо трохи молока, щоб суміш була як густий кефір. Підсипаємо в підливу цукор за смаком. Сирники по черзі занурюємо в підливу і викладаємо у форму для запікання. Залишилася підливою поливаємо сирники зверху. Форму з домашніми сирниками поміщаємо в розігріту духовку і запікаємо 10-15 хвилин.


Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.