Домашній кетчуп


Список ингредиентов


помідори — 5 кг
цибуля — 2-3 шт.
цукор — 0,5 кг
оцет — 250 мл
сіль — 3 ст. л.
чорний молотий перець — 1 ч. л.
червоний молотий перець — 1 ч. л.
кориця — 1 ч. л.
крохмаль — 5 ч. л.
Способ приготовления


Вимиті помідори розрізати на частини та перемолоти на мясорубці , використовуючи найдрібнішу насадку. Цибулю також перемолоти. Помістити у ємність на поставити на вогонь. Засікаємо 1 годину та вимикаємо.


Отриману масу слід перетерти через сито. З отриманої маси відбираємо не повну півлітрову баночку для того щоб пізніше розвести тут крохмаль. Усі інгредієнти додати до помідорної маси та поставити на вогонь на 30 хв.

Розвести крохмаль у тій масі , що відбирали у півлітроку баночку. За 1-2 хвилини до готовності вносимо масу з крохмалем та вимикаємо . Гарячим розкладаємо по баночках.
  • Количество порций: 5-6 півлітрових баночок


Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.