Темарі суші





Темарі суші - мабуть, найпростіший по приготуванню вид суші. Взагалі, темарі - це традиційні вишиті японські кульки, які мають своїх прихильників не тільки в Японії, а й по всьому світу. Звідси й походить назва темарі - кульки.


Для того, щоб приготувати такі суші, візміть 15г вареного рису і сформуйте з нього кульку.



На харчову плівку викладіть лосось - 5-10г (можна також вугор, креветку, авокадо, тунець, окунь, гребінець...).



І покладіть зверху рис.



Скрутіть харчову плівку, як показано на фото нижче, щоб спресувався рис і шматок риби "приклеївся" до рису.



Розгорніть плівку. І все - темарі суші готові! Як бачите, такі кульки робити просто і швидко.

Смачного.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.