Абрикоси у власному соці


Перелік продуктів:


ІНГРЕДІЄНТИ:


  • – абрикосів: 1 кг.;

  • – цукру: 300 г.

ПРИГОТУВАННЯ:

1. Стиглі абрикоси розрізають на половинки й видаляють кісточки.



2. Підготовлені плоди укладають у банки шарами, кожен пересипаючи цукром. Для щільного укладання банку періодично постукують по дну.

3. Заповнені плодами банки ставлять на ніч у холодне місце, щоб абрикоси пустили сік. В банку можна додати паличку кориці. Наступного дня доповнюють їх по плічка плодами з цукром і стерилізують у киплячій воді: банки 0,5 л — 10 хв, 1 л — 15 хв.

4. Відразу ж закривають, перевертають догори дном і витримують під ковдрою до повного остигання.

Смачного:)


джерело

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.