Тісто:
- 1 скл. цукру
- 250 г маргарину
- 4 жовтки
- 3 ст. л. сметани
- 3 скл. борошна
- 2 ст. л. розпушувача
Тісто повинно бути м'якше, чим на вареники. Розділити на 3 частини. У одну додати 3 ст. л. какао і поставити в холодильник. Одну частину білого тіста розкласти на деку, на неї викласти макову масу.
Макова маса:
- 1 скл. маку (запарити)
- 1 ст. л. вершкового масла
- 0,5 скл. цукру
- 1 яйце (жовток цілий, білок збити)
- 3 ст. л. борошна
- 1 ч. л. розпушувача
Поверх макової маси натерти чорне тісто.
Випекти корж.
Другу частину тіста викласти на деко. На неї вишні і горіхи.
Зверху піну з 4 білків і 1 скл. цукру.
Випекти другий корж.
Крем заварний