- великі шампіньйони-12шт
- цибуля-1шт
- сир-150грам
- сухарі паніровочні-1столова ложка
- сіль, перець до смаку.
Шампіньйони помити, почистити, просушити. Ножичком вирізати ніжки.
Шляпки викласти на, змащену олією, бляшку і легенько посолити кожну шапку в середині.
Цибулю і ножки шампіньйонів порізати дрібненько. Сир натерти на середній терці. Цибулю обсмажити на олії 2-3хвилини, додати ніжки, посолити, поперчити і прожарити 5хвилин. Додати паніровочні сухарі і перемішати. Зняти з вогню і трошки охолодити. До тепленької маси додати сир (трошки залишити), вимішати і начинити шляпки шампіньйонів. Кожну шляпку посипати трошки сиром. Поставити в духовку нагріту до 190-200 градусів. Пекти 10-12 хвилин.