Печені фаршировані шампіньйони


Печені фаршировані шампіньйони


  • великі шампіньйони-12шт
  • цибуля-1шт
  • сир-150грам
  • сухарі паніровочні-1столова ложка
  • сіль, перець до смаку.


Шампіньйони помити, почистити, просушити. Ножичком вирізати ніжки.
Шляпки викласти на, змащену олією, бляшку і легенько посолити кожну шапку в середині.
Цибулю і ножки шампіньйонів порізати дрібненько. Сир натерти на середній терці. Цибулю обсмажити на олії 2-3хвилини, додати ніжки, посолити, поперчити і прожарити 5хвилин. Додати паніровочні сухарі і перемішати. Зняти з вогню і трошки охолодити. До тепленької маси додати сир (трошки залишити), вимішати і начинити шляпки шампіньйонів. Кожну шляпку посипати трошки сиром. Поставити в духовку нагріту до 190-200 градусів. Пекти 10-12 хвилин.





Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.