Пропонуємо матусям приготувати для діток таке незвичайне і яскраве блюдо, як фруктова піца. Виходить вона святковою і смачною, і прикрасить будь-який стіл.
Вам знадобиться:
- сир "Філадельфія" вершковий (200 гр)
- цукор ванільний (1 ч. л)
- дріжджове здобне тісто (300 гр)
- ваші улюблені фрукти - (500 гр)
- пудра цукрова (2 ст. л)
- Інгредієнти для помаранчевої глазурі:
- крохмаль кукурудзяний (2 ст. л)
- водичка (1/4 склянки)
- сік апельсиновий (півсклянки)
- цедра одного апельсина (2 ст. л)
- цукор (4 ст. л)
- сіль (щіпка 1)
Приготування:
Ретельно розкатайте тісто.
Далі змастіть деко олією, вистиліть папером для запікання. Якщо папір сам по собі промаслений, то саме деко змащувати не потрібно.
Запікаємо коржик в духовій шафі 10-15 хвилин, потрібна нам температура 200 градусів, до рум'янцю.
Коли коржик буде готовий, остуджуємо його.
Вершковий сир змішуємо з ванільним цукром і цукровою пудрою. Промащуємо корж сумішшю, яка у нас вийшла.
Зверху викладаємо красиво нарізані фрукти і ягоди. Тут вже ви можете проявити свій художній смак і фантазію!
Щоб зробити глазур: змішуємо всі зазначені компоненти, нагріваємо в на середньому вогні, постійно помішуючи.
Глазур повинна загуснути і придбати потрібну консистенцію. Після цього потрібно дати їй охолонути.
Остиглою глазур'ю обмажте ягоди і фрукти, вона збереже їх свіжий і красивий первісний вигляд, не давши їм зморщитися і додасть гарний глянсовий блиск.