- квасоля відварна (або консервована) - 150-200 г,
- крабові палички - 150-200 г,
- помідори - 2 шт,
- мариновані огірочки - 2 шт,
- болгарський перець - 1 шт,
- зелень кінзи або петрушки,
- часник - 1-2 зубчики,
- сік лимона - 1 столова ложка,
- рослинне або оливкове масло
- сіль,
- мелений перець
Приготування
Помідори вимити, обсушити і нарізати невеликими кубиками.
Перець вимити, видалити насінну коробку ще раз промити, і також нарізати невеликими кубиками.
Крабові палички порізати невеликими шматочками.
* По-бажанню, крабові палички можна не додавати в салат.
Мариновані огірки порізати кубиками.
Зелень вимити, обсушити і крупно порубати.
Часник очистити і дрібно порубати або пропустити через часникодавку.
У мисці з'єднати квасолю, помідори, болгарський перець, огірки, крабові палички, зелень і часник. Салат посолити, поперчити свіжомеленим перцем, заправити соком лимона, олією і перемішати.
Приємного Вам апетиту!