- Червона цибуля - 1 шт.
- Часник - 1 зубчик
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Гриби - 400 гр
- Помідори черрі - 100 г
- Помідори - 100 г
- Оливкова олія - 2 ст.л.
- Рубана петрушка - 2 ст.л.
- Сіль, перець - за смаком
Приготування:
Цибулю нарізати півкільцями. Часник дрібно посікти. Гриби розрізати на частини 4. Зелену цибулю подрібнити. Помідори розрізати на 8 частин, черрі нарізати не потрібно.
Розігріти в глибокій сковороді оливкове масло і пасерувати в ньому цибулю до прозорості. У кінці обсмажування додати часник. Потім викласти на сковороду гриби і смажити 3-5 хвилин, підмішати помідори, зелену цибулю і залишити на вогні ще на 3 хвилини.
Салат поперчити, посолити і приправити лимонним соком і цедрою. Подати на стіл теплим, посипавши рубаною петрушкою.