Теплий грибний салат з помідорами


Теплий грибний салат з помідорами



  • Червона цибуля - 1 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Гриби - 400 гр
  • Помідори черрі - 100 г
  • Помідори - 100 г
  • Оливкова олія - ​​2 ст.л.
  • Рубана петрушка - 2 ст.л.
  • Сіль, перець - за смаком

Приготування:
Цибулю нарізати півкільцями. Часник дрібно посікти. Гриби розрізати на частини 4. Зелену цибулю подрібнити. Помідори розрізати на 8 частин, черрі нарізати не потрібно.
Розігріти в глибокій сковороді оливкове масло і пасерувати в ньому цибулю до прозорості. У кінці обсмажування додати часник. Потім викласти на сковороду гриби і смажити 3-5 хвилин, підмішати помідори, зелену цибулю і залишити на вогні ще на 3 хвилини.
Салат поперчити, посолити і приправити лимонним соком і цедрою. Подати на стіл теплим, посипавши рубаною петрушкою.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.