Бананове морозиво (пісне)


Бананове морозиво (пісне)


Смачне і корисне морозиво без клопоту!

  • банани - 5-6 шт,
  • цукрова пудра (можна замінити медом) - 1-2 столових ложки (за смаком),
  • сік лимона - 1 столова ложка


Приготування

Банани очистити, нарізати кружальцями, скласти в контейнер і заморозити (близько 4-6 годин).
Заморожені банани перекласти в блендер.
Додати цукрову пудру і сік лимона.
Збити в блендері до однорідної консистенції.

Порада 1. Спочатку бананова маса буде крупчастою, неоднорідною, але при подальшому збиванні вийде однорідне гладке бананове пюре.

Порада 2. За бажанням, разом з бананами можна подрібнити в блендері шоколад і горіхи (смажений мигдаль, фундук і т.п.).
Також, можна додати трохи кокосового молока. А для непісного варіанту трохи молока або вершків.

Перекласти збиту масу в пластиковий контейнер і прибрати в морозилку на 3-4 години.

Порада 3. Щоб морозиво вийшло більш однорідної консистенції і без кристаликів льоду, його можна протягом перших двох годин заморозки, двічі збити міксером або занурювальним блендером.

Ложкою для морозива, змоченою в гарячій воді, зробити кульки і розкласти бананове морозиво по креманках.
Готове морозиво можна полити будь-яким сиропом або розтопленим шоколадом, або посипати тертим шоколадом.

Приємного Вам апетиту!




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. Технологии Blogger.