Який крем найкраще захищає шкіру дітей у мороз


Холодне повітря не є протипоказанням до прогулянок - дитині потрібно гуляти навіть взимку. Щоб прогулянки були в радість, тримайте під контролем їх тривалість, а також не випускай з уваги особливості дитячої шкіри.







Перед поличками з асортиментом дитячих захисних кремів можна розгубитися. Постарайтеся дотримуватися наших рекомендацій, і щічки вашого малюка будуть під надійним захистом!

У кремі від негоди не повинно бути поліетіленгліколей (ПЕГ) і різких ароматів.
Олії в захисному кремі для дітей мають бути натуральними, а не мінеральними (типу вазеліну).
Консерванти повинні бути, але в мінімальній кількості. Без консервантів крем стає прекрасним "домом" для мікробів.
Зверніть увагу на довжину списку складових компонентів дитячого крему. Чим він коротший і простіший, тим краще.

Мигдальна олія добре пом'якшує шкіру, стимулює оновлення епідермісу. Найчастіше використовується в дитячих косметичних засобах.
Соняшникова олія завдяки високому вмісту незамінних жирних кислот має виражену регенеруючу дією і здатність відновлювати пошкоджений ліпідний бар'єр шкіри. Є м'яким плівкоутворювачем.
Олія виноградних кісточок володіє сильним антиоксидантною та регенеруючою властивостями. За складом і властивостями близька до соняшникової олії.
Олія арахісу - дуже ефективний захисний компонент, має схожість з природними ліпідами шкіри.
Бджолиний віск за складом близький до компонентів, що входять до складу шкірного жиру. Утворює напівпроникну плівку на поверхні шкіри, запобігаючи її зневодненню.
Пантенол або декспантенол - активні форми пантотенової кислоти (вітамін В5), мають протизапальну, заспокійливу і загоюючу дії. У медицині використовуються при лікуванні опіків.

Правила нанесення

Щоб від дитячого крему від морозу була тільки користь, його потрібно наносити рівномірним тонким шаром на відкриті ділянки тіла малюка за 20-30 хвилин до виходу на вулицю. Не забудьте захистити і маленькі ручки, змастивши їх перед виходом на вулицю кремом. Це правило в силі, навіть якщо дитина в рукавицях.





Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.