Пиріжки з вишнею


Ось і зарум'янились перші вишні, саме пора для пиріжків з вишні. Що може бути кращим за м’яке ніжніше дріжджове тісто у поєднанні з вишневою кислинкою. Є в цих пиріжків і величезний мінус – вони дуже швидко зникають:) Приготуйте смачні пиріжки з вишнею разом ізСмакотою (Smakotainfo.com)! 


Рецепт приготування пиріжків з вишнею

  • Дріжджі пресовані - 50 г
  • Молоко - 500 мл
  • Цукор - 250 г
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Яйця - 3 штуки
  • Масло - 100 г
  • Олія - 2 ст. л.
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Борошно - 7 повних склянок (250 мл)
Вишня для начинки

  • Манна крупа
У теплому молоці (150мл) розвести дріжджі додати 3 ст.л. борошна та ложку цукру, дати підійти 15-20 хвилин. Коли розчина підійде додаємо решту молока, 2 ст.л. цукру, 0,5 ч.л. солі, 2 склянки борошна. Тісто виходить як густа сметана, даємо йому підійти 30-40 хвилин.

Розтираємо жовтки з цукром, додаємо розтоплене масло, олію, сметану, 2 збитих білка, 5 склянок борошна. Замішуємо м’яке еластичне тісто, що не липне до рук. Даємо підійти тісто, вимісити. 

Коли тісто підійде 2-й раз, формуємо пиріжки. На кружечок тіста кладемо трохи манки, цукру, зверху вишню. Защипуємо. Зверху змащуємо яєчним білком. Випікаємо близько 30 хвилин (орієнтуйтеся на свою духовку) при температурі 180 градусів.

Ароматні пиріжки з вишнею готові. Смачного!


джерело

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.