ІНГРЕДІЄНТИ:
- - капуста: невеличка головка;
- - морква: 300 г;
- - часник: 10 зубців ( 5 зубців для пересипання голубців інші 5 зубців до морквяної начинки)
- - коріандр: 1 ч.л. (тертий);
- - сіль, перець до смаку.
- для сиропу:
- - вода: 200 г;
- - сіль: 1 ч.л.,
- - цукор: 2 ст. л.;
- - олія: 100 г;
- - оцет: 50 г.ГОТУЄМО:
1. Молоду капусту трошки відварити та порізати на невеликі смужки.
2. Моркву потерти на тертці як на корейську.
3. Давлений часник, коріандр, перець, терту моркву все перемішати.
4. Моркву з спеціями завернути у маленькі частинки капусти.
5. Заварити сироп: 200 г води, 1 ч.л. солі, 2 ст. л. цукру, 100 г олії, 50 г оцту. Все вимішати проварити.
6. Голубці викладаємо у посудину шарами пересипаючи давленим часником та поливаючи соусом.
7. Дати настоятись у холодному місці.
Смачного:)