Ковбаса рублена












  • Перелік продуктів:

  • ІНГРЕДІЄНТИ:
  • - свинина (м'ясо черевне): 5 кг;
  • - часник: 2 головки;
  • - перець: 1г;
  • - тмин: 1 ст.л.
  • для маринаду:
  • - вода: 5 л;
  • - перець: 1г;
  • - сіль: 10 г;
  • - цукор: 1 ч.л.;
  • - селітра: 5 г;
  • - коріандр: 1 ч.л.;
  • - лавровий лист: 3 великі.

ПРИГОТУВАННЯ:
1. Зварити маринад: закип'ятити воду з перцем, сіллю, цукром, селітрою, коріандром, лавровим листом.
2. М'ясо порізати великими кубиками та помістити в охолоджений маринад. Маринацію поставити  в холодильник на з доби.
3. Після промаринування м'ясні куски вийняти з маринату, розрізати ще на 3-4 частини, додати душений часник, перець.
4. М'ясо добре вимісити у цільну в'язку масу, частинки якої повинні злипатись між собою у своєрідне м'ясне тісто. В кінці замісу додати тмин.
5. Готовою м'ясною масою набити підготовані кишки.
6. Набиті ковбаси коптяться дуже повільно. Перевірка готовності: коли з ковбаси буде скапувати юшка, вона готова.
Смачного :)





Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.