Картопляна запіканка з грибами, броколі і беконом


Склад:

  • картопля — 3 шт.;
  • броколі — 200 г;
  • гриби — 200 г;
  • копчений бекон — 250 г;
  • сир — 250 г;
  • зелень петрушки — 0,5 пучка;
  • яйця — 4 шт.;
  • молоко — 350 мл;
  • сіль — за смаком;
  • олія — для змащування форми 


 Приготування:

Очищену картоплю відваріть в киплячій підсоленій воді 5 хвилин, охолодіть і поріжте кружечками.

Броколі відваріть в киплячій воді 3 хвилини.

Гриби відваріть в підсоленій воді 7-10 хвилин і наріжте невеликими шматочками.

Копчений бекон поріжте невеликими шматочками.

Обсмажте гриби на рослинній олії 5-7 хвилин, додайте бекон, перемішайте і смажте ще 5 хвилин.

Сир натріть на крупній тертці.

Зелень петрушки вимийте, обсушіть, розберіть на листочки або дрібно поріжте.

Яйця збийте з молоком і сіллю до однорідності.

У змащену олією форму викладіть кружечки картоплі, посипте сиром, викладіть обсмажені з беконом гриби, посипте сиром, зверху викладіть броколі. Залийте запіканку збитими з молоком яйцями, посипте сиром, що залишився.

Запікайте страву в розігрітій до 180 °C духовці 40-50 хвилин.

Приємного частування!



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. Технологии Blogger.