Гарбузова запіканка




 Хочете себе потішити чимось смачним та корисним, спробуйте цю страву. Запіканка - ідеальний варіант для сніданку.



Інгридієнти для страви: Гарбузова запіканка
  •  Вершкове масло-50 г.
  •  Цукор-3 ст. л.
  •  Родзинки-2 ст. л.
  •  Рис-1/2 склянки
  •  Вода-1 склянка
  •  Груша-1 шт.

-Опис рецепту

Також може бути варіантом полуденка або просто смачним десертом у будь-який зручний для вас час. Цю страву ми всі пам’ятаємо ще з дитинства. Які ж тільки запіканки не вигадували для нас наші матусі. Ну ж бо, повертаймося в дитинство!

Незважаючи на те, що асортимент прилавків магазинів переповнений різноманітними продуктами, зокрема стравами швидкого приготування, нам завжди хочеться свого домашнього, теплого, зготованого власноруч.

Особливо це стосується ранкової трапези. Коли хочеться почати день із чудовим настроєм, обов’язково має бути гідний сніданок.
Якщо ви лінуєтеся готувати цю смачну страву, то вас повинно заохотити те, яку ж користь вона нам дає.

Отож, сьогодні я пропоную зготувати гарбузову запіканку на основі рису, з додаванням родзинок та груші.

Потрібно зазначити, що такий вид сніданку дуже вдалий. Адже рис - це зерна, збагачені складними вуглеводами, тому вони довше перетравлюються та завдяки їм довше зберігається
відчуття ситості.
У поєднанні з гарбузом ця страва буде не лише ситною, а й дуже корисною. Гарбуз, окрім того, що має приємний аромат та смак, є прекрасним очисником організму від шлаків, містить багато кератину.
Також гарбуз містить вітамін К (дуже рідко трапляється в овочах), який сприяє природному згортанню крові. Серед важливих його складових є магній та калій, необхідні для нормальної роботи серцево-судинної системи.
Родзинки - це відмінний засіб для зміцнення імунітету та збагачення життєвою енергією.
Такий ласий та смачний фрукт, як груша, має протимікробний ефект, дуже рекомендований людям, що швидко втомлюються. Також він має позитивний вплив на роботу печінки та багато іншої користі.
Замість груші також можна використовувати яблука. Тоді запіканку можна приправити корицею, яка чудово поєднується з яблуками. Також можна родзинки замінити іншими видами сухофруктів.
Якщо поєднати всі ці продукти разом, то ми отримуємо користь і тільки користь для нашого організму. Запевняю вас, що поєднання гарбуза з грушею та родзинками дасть дуже цікавий та загадковий смак. Тож не нехтуйте цим рецептом, а самі переконайтеся, яка це смакота.


ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.