Салат Графський





Складові:
  • один буряк;
  • три картоплини;
  • чотири яйця;
  • 100 г чорносливу;
  • 100 г волоських горіхів;
  • майонез та сіль.


Приготування:
Буряк та картоплю в мундирі відварюємо до готовності. Охолоджуємо та знімаємо шкірку.

Яйця відварюємо круто, відокремлюємо жовтки від білків.

Салат викладаємо на блюдо шарами, кожен промазуємо майонезом.

Перший – нарізана кубиками картопля.

Другий – нарізаний дрібними кубиками буряк.

Третій – нарізані на кубики жовтки.

Четвертий – дрібно нарізаний чорнослив (щоб він став м’якшим, можна попередньо залити його окропом на 10-15 хвилин).

П’ятий – яєчні білки, також нарізані кубиками.

Змащуємо верх майонезом та посипаємо подрібненими волоськими горіхами. Відправляємо готовий салат в холодильник, щоб добре просочився.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.