Картопляно-грибні рулетики з лаваша


Картопляно-грибні рулетики з лаваша








Складові:

  • лаваш – два листи;
  • 500 г картоплі;
  • 150 г грибів;
  • одна цибулина;
  • три зубчики часнику;
  • 50 мл картопляного відвару;
  • сіль та зелень – за смаком.


Приготування:
Почищену картоплю відварити, зробити пюре, додавши трохи картопляного відвару.

Дрібно нарізану цибулю обсмажити до золотистого кольору.

Гриби теж дрібно нарізати та обсмажити.

Змішати картоплю, цибулю, гриби, часник, дрібно нарізану зелень, посолити за смаком. Розділити начинку на дві частини.

Розподілити рівним шаром першу частину начинки на листі лаваша, накрити другим листом лаваша та розмазати другу частину начинки. Згорнути в рулет.

Розрізати на шматки товщиною приблизно по 2 см, обсмажити на олії з двох боків до золотистої скоринки. Подавати гарячими з будь-яким соусом.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.