ІНГРЕДІЄНТІВ НА 6 ПОРЦІЙ
Основні
філе скумбрії холодного копчення
400 г
сметана жирна
250 г
хліб білий
6 шматків
лимон
1 шт.
масло вершкове
50 г
невеликий пучок шніт-цибулі
1 шт.
невеликий пучок кропу
1 гілочка
хрін з вершками
2 ч. Л.
мелена копчена паприка
1 щіпка
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ З ФОТО
Філе скумбрії порізати на маленькі шматочки.
Додати сметану і хрін, перемішати.
Кріп і шніт-цибуля дрібно порубати.
Цедру лимона натерти на дрібній тертці, з половинки лимона вичавити сік.
Додати до скумбрії зелень, сік і цедру лимона і ще раз перемішати.
Розкласти паштет в невеликі керамічні форми.
Вершкове масло розтопити і вилити зверху на паштет, щоб вся поверхня була покрита тонким масляним шаром.
Надіслати паштет в холодильник.
Хліб підсушити в тостері, потім намазати паштетом і злегка посипати паприкою.