Паштет з копченої скумбрії

 





ІНГРЕДІЄНТІВ НА 6 ПОРЦІЙ

Основні

філе скумбрії холодного копчення

400 г

сметана жирна

250 г

хліб білий

6 шматків

лимон

1 шт.

масло вершкове

50 г

невеликий пучок шніт-цибулі

1 шт.

невеликий пучок кропу

1 гілочка

хрін з вершками

2 ч. Л.

мелена копчена паприка

1 щіпка

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ З ФОТО




Філе скумбрії порізати на маленькі шматочки.




Додати сметану і хрін, перемішати.



Кріп і шніт-цибуля дрібно порубати.



Цедру лимона натерти на дрібній тертці, з половинки лимона вичавити сік.



Додати до скумбрії зелень, сік і цедру лимона і ще раз перемішати.



Розкласти паштет в невеликі керамічні форми.




Вершкове масло розтопити і вилити зверху на паштет, щоб вся поверхня була покрита тонким масляним шаром.




Надіслати паштет в холодильник.



Хліб підсушити в тостері, потім намазати паштетом і злегка посипати паприкою.



джерело


Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.