Як досягнути успіхів жінці


Жінки просто дуже часто недооцінюють себе.
Читаючим дуже часто тренінги по жіночому лідерству, ми разом з дівчатами зробили деякі висновки, чому інколи жінці важко досягнути успіху. Ось 10 факторів, які негативно вливають на це. 


1. Жінка часто недооцінює себе.
Жінки дуже часто ставлять перед собою занадто високу планку, інколи навіть і таку, яку дуже важко буде досягнути, що за частуй веде до розчарувань і втрати віри в себе. Тому необхідно перед собою ставити цілі, які би закріплювали нашу впевненість в собі.
2. Жінки не завжди просять допомоги своїх знайомих у пошуках роботи.
Взагалі у жінок є природній талант просити кого-небудь! Наприклад, згадайте те, як жінки звертаються за допомогою, коли вони заблукали, в той час, коли чоловіки самостійно намагаються шукати шлях. Проте, коли мова заходить про пошук роботи, жінки чомусь забувають про свій талант, і самостійно намагаються знайти роботу, в той час, коли чоловіки звертаються за допомогою до всіх своїх знайомих, друзів і навіть мало знайомих людей. 
3. Жінки не роблять акцент на своєму досвіді роботи, знаннях, вміннях при працевлаштуванні.
Багато жінок при співбесіди майже завжди лише перераховують свої попередні місця роботи, проте дуже рідко пишуть чи говорять про той безцінний досвід, який вони отримала на тій чи іншій роботі. Чоловіки ж навпаки, завжди роблять акцент на досвіді, знаннях, які вони мають. Тому в резюме жінках просто необхідно себе хвалити.
4. Жінки дуже часто говорять «Я ніколи цього не зможу зробити», замість «я це зможу»!
Жінки недооцінюють своїх здібностей швидко засвоювати нову інформацію. Наприклад чоловіки ніколи не відповідають своїм потенційним клієнтам, що вони ніколи не робили такого виду проекти. Вони завжди відповідають в таких випадках «Ми зможемо це зробити» і інколи це «Ми зможемо» набагото є ціннішім ніж будь-який досвід. Тому жінкам просто необхідно перейняти цю рису характеру від чоловіків.
5. Жінки думають, що домогосподарка – це не робота. 
Багато жінок-домогосподарок думають, що якщо вони працюють на дому, то в них немає жодних професійних навиків. Хоча вони просто чудово розпоряджаються сімейним бюджетом, вирішують конфлікти, виховують дітей, і це ще далеко не все що роблять жінки вдома.
6. Жінки чекають коли їм зателефонують замість того, щоб взяти ініціативу в свої руки.
Жінки завжди чекають коли їм зателефонують замість того, щоб взяти ініціативу в свої руки. Один телефонний дзвінок роботодавцю, це нормально. Якщо під час працевлаштування конкурс ще не закінчився необхідно зателефонувати і поцікавитися коли будуть результати. Не чекайте поки вам передзвонять, беріть ініціативу в свої руки.
7. Завжди намагайтесь бути незамінною людиною при  інтерв’ю.
Інколи під час співбесіди роботодавець намагається вияснити, що ми не захочемо виконувати на роботі. Тут не треба губитися, а необхідно повідомити, що ви зможете виконати всі свої завдання, але при цьому вам слід зазначити яку саме роботу ви хочете.
8. Жінки лякаються обговорювати питання, що торкаються зарплати, соціальних пільг та умов праці.
У будь-яких роботодавців є обмежений бюджет і вони завжди намагаються заплатити новачкам менше. Тому в кінці співбесіди необхідно завжди задавати питання які стосуються заробітної платні.
9. Жінок лякає пропозиція взяти їх на випробовувальний термін.
Жінки бояться випрабовувального терміну. Хоча він є дуже гарним уроком, тому що ви зможете продемонструвати свої навички та вміння.
10. Жінки у випадку відмовити не намагаються дізнатися чому їх не взяли на роботу.
Дуже часто після інтерв’ю жінки чекають на телефонний дзвінок від роботодавця. Минає час і вони розуміють, що їм відмовили.  При цьому вони не намагаються дізнатися причини відмови. Тому в такій ситуації краще за все зателефонувати роботодавцю. Таким чином ви будете знати ваші слабкі місця і орієнтуватися що вам необхідно зробити краще наступного разу.


джерело

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.