Ингредиенты
800 г свинини
250-300 г печериць
2 невеликих або один великий солодкий перець
1 велика цибулина
1 морква
1 ст.л. томатної пасти (я взяла кетчуп)
трохи свіжого кропу
сіль і перець за смаком
Процесс приготовления
М'ясо ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо до м'яса нарізаний нетовстими півкільцями цибулю, перемішуємо і смажимо ще хвилини 3. М'ЯСО, тушкована з печерицями та солодким перцем
Всипаємо нарізаний соломкою перець, половинки печериць (якщо гриби великі - ріжемо на четвертинки, якщо зовсім дрібні - кидаємо цілком), натерту на крупній тертці моркву і томатну пасту, обсмажуємо ще 5 хвилин. Потім заливаємо 300 мл води і тушкуємо на повільному вогні хвилин 30. У процесі пару раз перемішати і, якщо необхідно, долити води. Подаємо з картопляним пюре або овочами, посипавши рубаним кропом. Смачного!
джерело