Що чоловіки шукають в жінках


Чоловікам потрібно, щоб близька людина підтримувала в них впевненість у собі


Безумовно, Вона повинна мати гарний вигляд. Але якщо у дівчини немає нічого, крім зовнішності, багато чоловіків не зможуть побудувати тривалих відносин з пухкими губами, великими грудьми і довгими ногами - їм знадобляться ще й певні якості характеру.
Він розглядає свою половину як ... каталізатор, маму або психотерапевта, пише metronews.ua. На думку фахівців, чоловікам потрібно, щоб близька людина підтримувала в них впевненість у собі. І якщо вони не знаходять варіант "все в одному", роблять вибір  в іншому напрямку.

Плече підстав!
Кажуть, за кожним успішним чоловіком стоїть жінка, яка вірить в нього і захоплюється ним - це основа всіх гармонійних відносин. Навіть якщо 35-річний мужик заявляє, що хоче піти з банку і стати фокусником, дівчина повинна його підтримати. Хоча б спочатку.

Порада: вітайте всі його починання, якими б приреченими на провал вони вам не здавалися. Потім, якщо що, можете аргументовано заперечувати або навіть схитрувати. Але тільки потім.
Незгода – тет-а-тет
Незалежно від віку і статусу чоловіка важлива повага. Це означає, що сперечатися з ним або лаяти його в компанії друзів або незнайомців як мінімум небажано. Тут дамам варто задуматися, що важливіше: бути правою або щасливою?
Порада: в компанії інших людей промовчте. Скажіть йому все наодинці. Причому намагайтеся зробити це не в формі наїзду - чоловік прийме жарт, але не глузування.

Бой-баба не котирується!
У нинішній час спортивних і незалежних жінок багато чоловіків відчувають себе ... слабкими. Сьогодні, як ніколи, необхідні жіночність і ніжність. При цьому не обов'язково строчити любовні есемески ("зайчик", "пупсик"), просто будьте в чомусь менш категоричні. До речі, вчені переконані: дорослій людині потрібно 30 поцілунків або обіймів в день.
Порада: при будь-якій зустрічі або після робочого дня міцно обійміть свого коханого, подивіться в очі і ніжно поцілуйте. Тут краще менше слів, а більше дій.

Подяку не завезли?
Якщо в упор не помічати всього, що робить чоловік заради вас, сприймаючи це як щось само собою зрозуміле, його ентузіазм згасне і приводів для подяки у вас стане набагато менше. Адже дівчатам приємно, коли хвалять смачну вечерю, так чому не відповідати тим же?
Порада: хвалити хлопця за відкриті двері в машині, може, і зайве. Але за квіти без приводу, романтичний похід в кіно або спонтанний презент подякуйте - не пошкодуєте.

Ти так не жартуй!
Існують негласні табу, з приводу яких категорично не можна відпускати шпильки у бік чоловіків. Мудрі жінки ніколи не будуть тиснути на такі традиційно хворі місця, як зарплата чоловіка, невдалий секс, низький зріст, зла свекруха, дешеві подарунки.
Порада: зрозуміло, чоловіки дуже цінують жінок з тонким почуттям гумору. Ось тільки теми повинні бути універсальні, ні в якому разі не персоніфіковані.
Всі ці розмови про те, що чоловіки люблять очима, придумали ... жінки. Багато хто так виправдовує нечувані витрати на зовнішність. Вперті факти говорять, що чоловік теж ласий на компліменти. Захоплення його силою або розумом дозволить швидше проявитися цим якостям в життя. Головне вірити в те, що говорите, інакше обман швидко розкриється.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.