Шашлички з грибів


Шашлички з грибів


  
Інгредієнти:
Шампіньйони - 700 г.
Лимонний сік - 2 ст. л.
Соєвий соус - 4 ст. л.
Часник - 4 зубчики
Розмарин - за смаком
Солодка паприка - 1 ч. л.
Каррі - 1 ч. л.
Чорний перець - за смаком

Спосіб приготування:

Змішати в мисці соєвий соус, нарізаний часник, паприку, каррі, лимонний сік, перець, розмарин і перемішати.

Промити і обсушити шампіньйони. Залити їх маринадом і залишити на 15 хвилин.

Нанизати печериці на шпажки і укласти на деко. Полити маринадом.

Запікати при 220 градусах 15 хвилин.


ДЖЕРЕЛО

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.