Квіти з яблука



Щоб зробити такі смачні весняні квіти, необхідно яблуко, листкове тісто, абрикосове або будь-яке інше варення за смаком, і гострий ніж. 


Для початку розрізаємо яблуко і вилучаємо серединку з кісточками. Далі нарізаємо його дуже рівними тонкими часточками. 

Паралельно готуємо сироп, необхідний для того, щоб часточки стали м'якими і солодкими. Для цього потрібно довести до кипіння 200 мл води, додати 3 столові ложки цукру і кинути в цю суміш яблучні дольки на 2-3 хвилини. Потрібно уважно стежити, щоб яблука не розварилися. 





Потім розкачуємо тісто тонким шаром і нарізаємо смужками. Часточки викладаємо навряд на змащене абрикосовим джемом або варенням листкове тісто, згортаємо його, як на картинці, щоб вийшла трояндочка. 

P. S. Листкове тісто для яблучних квітів можна купити в магазині або зробити самостійно. Для цього потрібно:
250 гр. борошна, 2 яйця, 1 їдальня ложка цукру, дрібка солі, 1 столова ложка рослинної олії і 0,25 л. молока. 

Кладемо наші квіти в духовку на 20 хвилин. Готові трояндочки посипаємо цукровою пудрою або шоколадною стружкою. Коли бісквіт охолоне, можна сміливо приступати до дегустації.

Приємних кулінарних експериментів!



джерело


Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.