КУРЯЧА ГРУДКА В СМЕТАНІ З ГРИБОЧКАМИ


Від цієї страви ви будете у великому захваті, адже такого ніжного та витонченого смаку ви ще не куштували у своєму житті. Почастуйте апетитною курячою грудочкою ваших близьких та друзів і будьте певні, що усі будуть просити у вас цей рецепт. 


Інгредієнти: 


  • 1 куряча грудка 
  • 100 гр шампіньйонів 
  • 250 мл сметани 
  • петрушка 
  • соняшникова олія (для смаження) 
  • сіль 

Спосіб приготування: 

1. Спочатку недовго відварюємо шампіньйони до половини готовності і нарізаємо їх дольками. 
2. Подрібнену цибульку обсмажуємо на соняшниковій олії, додаємо гриби і смажимо усе разом до повної готовності грибів. 
3. Курячу грудку нарізаємо невеличкими шматочками і обсмажуємо на сковорідці в соняшниковій олії до повної готовності. Тепер кладемо до курячої грудки обсмажені гриби та цибульку, додаємо сіль за смаком і заливаємо усе сметаною. 
4. Тушкуємо на слабкому вогні впродовж 15 хвилин, після чого викладаємо грудку на велику тарілку, поливаємо отриманим сметанним соусом з грибами.

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.