ІНГРЕДІЄНТИ
- 6 яєчних білків
- 1 ¾ склянки цукру пекарські
- 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
- 2 чашки важкі збиті вершки
- ⅓ чашки цукру
гарнір
сливи
малина
полуниця
ПІДГОТОВКА
Розігріти духовку до 280 ° F / 135 ° C.
У великій мисці збийте яєчні білки до жорсткої форми піків.
У невеликій мисці змішайте цукор і кукурудзяний крохмаль та добре перемішайте.
Поступово (розділений на 5 порцій) додати цукор в яєчні білки. Після того, як яєчні білки утворюють жорсткий пік з відтінком блиску, відставити.
Випікати протягом 1 години. Потім увімкніть піч і дайте рохи постояти в гарячій духовці протягом ще однієї години , поки піч не буде повністю охолодженою.
Збийте вершки і цукор разом
Акуратно перемастіть кожен шар торта з кремом і ягодами.
Насолоджуйтесь!
джерело