Які харчові звички говорять про нестачу вітамінів


іноді показником нестачі певних вітамінів в організмі є пристрасті до певних продуктів. 




Хочу шоколадку
Якщо шоколадоманія переслідує тебе, снікерси приходять уві сні і ввижаються за кожним кутом - тобі точно не вистачає магнію. Зможеш так і говорити коханому: "Милий, мені не вистачає магнію, купи шоколадку по дорозі додому". А ще попроси його захопити горішків, насіння, фруктів і квасольки - ці продукти також є хорошими джерелами цього елемента.

Хочу хліба
Булочка з маслом, булочка з медом, булочка з сиром, просто булочка - весь час хочеться булочку. Висновок - це не ПМС і не "жор", тобі просто не вистачає азоту. Для його заповнення їж продукти з високим вмістом білка - рибу, м'ясо, горіхи.

Хочу чогось солоденького
Постійна тяга до солодкого говорить про брак глюкози. Зберися, візьми себе в руки і поповни запас медом, солодкими овочами, ягодами і фруктами.

Хочу чогось жирного
Це брутальне, але цілком реальне бажання для дівчини (не завжди ж одну брокколі та моркву хотіти). Про що це говорить: ймовірно, тобі не вистачає кальцію. Що робити: знову захотіти брокколі, їсти стручкові і бобові, сир, кунжут.

Хочу сиру
Якщо потягнуло на твердий сир, це може бути свідченням того, що тобі не вистачає кальцію і фосфору. На допомогу прийде та ж брокколі (якийсь чарівний овоч, їй богу), молоко і сир.

Хочу копченої ковбаси
Якщо тобі раптом захотілося чогось копченого, це говорить про те, що ти занадто довго вела занадто правильний спосіб життя і пора трохи побешкетувати - у тебе брак холестерину. Але копченостями ситуацію не виправити, замість цього краще з'їсти авокадо, червону рибу, горіхи і оливки.

Хочу кислого
При думці про лимон відчуваєш радісне збудження замість оскоми? Тобі явно не вистачає вітаміну С. Міститься він в цитрусових, ківі, полуниці, шипшині, брюссельській капусті і безлічі інших фруктів і овочів.



джерело

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.