Способи очищення печінки Маслом


Для збереження відмінного здоров'я і самопочуття, для кожної людини дуже важливо проводити регулярні процедури очищення таких важливих органів, як печінка, нирки, жовчний міхур і жовчовивідні шляху, і так далі .


Очищення, яке стимулює виведення шлаків і токсинів з організму є такою ж обов'язковою процедурою для догляду за тілом, як чищення зубів або миття волосся. Існує багато різних способів очищення печінки в домашніх умовах, які включають методики різних докторів, спеціальне очищення печінки маслом або сорбітом, а також очищення за допомогою різних жовчогінних лікарських трав і рослин.

Відомо, що для максимально ефективного очищення жовчовивідних шляхів і печінки необхідно вживати жовчогінні препарати або натуральні продукти, одним з яких вважається оливкова або інше рослинне масло. За старих часів для таких цілей використовували лляне або кедрове масло, які більше характерні для нашої кліматичної зони. Та й у наш час очищення печінки оливковою олією може бути трохи накладно, оскільки високоякісне рафінована оливкова олія є дуже дорогим продуктом. З іншого ж боку, для процедур очищення його знадобиться не так вже й багато.

У будь-якому випадку, якщо ви хочете спробувати один з методів очищення печінки маслом, ви можете зупинитися на використанні оливкової, льняної, та й будь-якого іншого рослинного масла, яке пройшло кілька ступенів очищення. Якість використовуваного масла є запорукою успіху процесу очищення. Найпростішим і доступним кожному способом очищення печінки є щоденне вживання рослинної олії. Вранці натщесерце приймайте 1 столову ложку масла, при бажанні можна також вживати 1 столову ложку лимонного соку. Дотримуючись такого простого правила, ви зможете запобігти можливі захворювання печінки і зберегти її здоров'я надовго.

Однією з варіацій подібного методу очищення є схема, за якою ранковий прийом рослинного масла можна потроху збільшувати: починати можна з половини чайної ложки і через тиждень поступово збільшувати до 2-3 столових ложок, а потім знову зменшувати. Очищення печінки маслом, яке рекомендується приймати в невеликих кількостях, вважається не особливо небезпечним. Однак, існують більш важкі і радикальні способи очищення: наприклад, методика очищення печінки і жовчного міхура, яка рекомендується доктором Малаховим. Цю методику неможливо назвати щадить і вона підходить зовсім не кожному, особливо тим, хто страждає від печінкових розладів.

Пам'ятайте також, щоб будь-який метод очищення жовчовивідних шляхів і печінки обов'язково повинен починатися і постійно супроводжуватися очищенням кишечника. Рекомендується регулярне здійснення очисних клізм, як мінімум щоранку. Також, якщо ви обираєте радикальні методи очищення печінки, вони часто можуть супроводжуватися такими симптомами, як запаморочення, нудота, блювання, вихід токсичних елементів і так далі. І, тим не менш, будь-які процедури з очищення печінки маслом, травами, сорбітом або іншими способами, рекомендуються всім людям старше 30-35 років. Перед початком будь-якої процедури очищення, ОБОВ'ЯЗКОВО проконсультуйтеся з Вашим лікуючим лікарем або іншим компетентним фахівцем.




Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.