Домашній мармелад
В апельсиновий сік помістити желатин.
Розмішати ретельно і залишити для набуханія. В окремому посуді, змішати воду, цукор, цедру апельсина і лимона, і поставити на слабкий вогонь.
Дати закипіти, і варити поки цукор повністю не розчиниться. Коли цукор повністю розчиниться, з`єднати обидві суміші. Перемішуйте поки желатин не розчиниться. Після чого необхідно процідити і видалити цедру. Отриману масу влити у форму, попередньо застеливши її харчовою плівкою. Помістити форму в холодильник на кілька годин (6-8 годин.)
Коли мармелад застигне, дістаньте його і розріжте на шматочки потрібної величини. Обваляйте їх в цукрі і мармелад готовий.
Смачного!
- Сік апельсиновий - 100 мл
- сік лимонний - 5-6 ст. ложок,
- вода - 100 мл,
- цукор - 1 склянка (к-сть зразкова, додавайте за смаком)
- цедра апельсина і цедра лимона - по 1 ст. ложці
- желатин - 20 г.
В апельсиновий сік помістити желатин.
Розмішати ретельно і залишити для набуханія. В окремому посуді, змішати воду, цукор, цедру апельсина і лимона, і поставити на слабкий вогонь.
Дати закипіти, і варити поки цукор повністю не розчиниться. Коли цукор повністю розчиниться, з`єднати обидві суміші. Перемішуйте поки желатин не розчиниться. Після чого необхідно процідити і видалити цедру. Отриману масу влити у форму, попередньо застеливши її харчовою плівкою. Помістити форму в холодильник на кілька годин (6-8 годин.)
Коли мармелад застигне, дістаньте його і розріжте на шматочки потрібної величини. Обваляйте їх в цукрі і мармелад готовий.
Смачного!