Пропонуємо тобі по-домашньому простий і смачний рецепт фаршированого перцю без м'яса, в нього входять овочі та рис. Спробуй!
Фарширований перець без м'яса
Тобі знадобиться:
6 солодких перців,
2-3 морквини,
2-3 цибулини,
2 помідори,
1 баклажан - за смаком,
4 зубчики часнику,1 склянка рису,
500 мл овочевого або курячого бульйону,
олія,
томатна паста - за смаком,
сіль, спеції - за смаком.
Як приготувати:
Перець вимий, видали плодоніжки й очисти від насіння. Овочі дрібно наріж і тушкуй на розігрітій олії до готовності, додавши сіль і спеції за смаком.
Відвари рис до напівготовності та змішай з овочевим фаршем - начинка готова. Фаршируй перці, потім виклади їх у каструлю, на дно додавши олію, а зверху заливши бульйоном.
Тушкуй на середньому вогні 15 хвилин, потім додай дрібно нарізану свіжу зелень, томатну пасту, спеції і дрібно нарізаний часник. Зменш вогонь і тушкуй іще 25-30 хвилин.
Фарширований перець готовий. Подавай до столу зі свіжою зеленню, сметаною й часником