. ІТАЛІЙСЬКІ НЬОКИ З ТОМАТНИМ СОКОМ













Інгредієнти:

Картопля - 1 кг

Борошно - 200 г.

Помідори у власному соку - 800 г.

Червона цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Оливкова олія - 2/3 ст. л.

Перець чилі - 1 шт.

Дрібка цукру

Сіль та перець за смаком.

ЯК ПРИГОТУВАТИ НЬОКИ З ТОМАТНИМ СОКОМ

Картопллю зварити цілою, після цього натерти її на терці.
Додати до неї борошно, сіль та перець. Замісити тісто.
Цибулю та часник дрібно нашаткувати. Обсмажити до золотавого кольору на пательні.
На пательню також додати томати, цукор та інші спеції за смаком. Тушкувати на невеликому вогні 15 хв.
Картопляне тісто розділити на кілька частин і зробити з них невеликі ковбаски. Нарізати їх на навеликі шматки та обваляти у борошні.
Варити шматочки 2-3 хвилини у каструлі.
Готові ньоки викласти на тарілку та полити соусом.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.