Смачний десерт: класична шарлотка



Класична шарлотка з 3-х інгредієнтів які завжди є вдома яйця, цукор і борошно. Додаємо яблука і ось шарлотка готова!


Складові:

  • Яйця 5 шт
  • Яблука 3 шт
  • Цукор 200 г
  • Борошно 200 г
  • Розпушувач 10 г
  • Вершкове масло 10 г
  • Панірувальні сухарі 1 ч. л.

Приготування:

У миску розбити яйця.

Збити в піну яйця і по трохи додаючи цукор в продовжувати збивати 3-4 хвилини.




Додати  борошно з розпушувачем.

Яблука вимити.

Очистити від шкірки яблука.

Форму змастити вершковим маслом посипати панірувальними сухарями.

Вилити трохи тіста в форму.

Викласти шар скибочками нарізаних яблук.

Додати тісто і другий шар яблук.

Поставити в розігріту до 180 градусів С духовку на 35 хвилин, готовність перевірити дерев'яною паличкою.

Остудити шарлотку і вийняти з форми.

Наша класична шарлотка з яблуками в духовці готова. Розрізати на шматочки і подавати до столу.



Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.